Een zelfgemaakte inloopkast op maat van MDF voor onder de trap, door Sanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Sanne

Sanne

NL

Gemiddeld

1 minuut

Sanne laat in dit DIY project zien hoe ze de online zaagservice heeft ingezet om een inloopkast te maken voor onder de trap. Het is haar gelukt om met gezaagde MDF lakdraagfolie panelen in deze kleine ruimte een handige opbergruimte voor kleding te maken. Lees meer over haar aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Sanne

Ik heb een inloopkast gemaakt in de ruimte onder de trap. Het plafond en de muren waren kaal en zijn bekleed met MDF-platen, vervolgens roedes en planken opgehangen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst heb ik uitgedacht hoe de kast ingedeeld moest worden, zoveel ruimte was er nu ook weer niet. Vervolgens heb ik de muren bekleed en gezorgd voor stroom vanuit de achterliggende kamer. Alles was een beetje scheef dus met latjes alle randjes afgewerkt. Daarna wat balken aan het plafond geboord waar de plafondplaat tegen aan geboord kon worden. De plankenrails bevestigd en de roede gaten gemaakt. Van al het resthout kon ik precies de legplanken maken en deze heb ik vastgeschroefd. De roedes zijn verwarmingsbuizen 22mm.

Afmetingen van mijn DIY project

Diverse maten

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sanne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

516,59 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken