Schildjes ten behoeve van leuninghouders vervangen, door Bas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bas

Bas

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Schildjes tussen nikkel leuninghouders en het stucwerk. Het betreffen blinde leuninghouders die tijdens het bevestigen zich makkelijk in het stucwerk boren. De schildjes voorkomen dit als brug tussen de leuninghouders en het stucwerk.

Schildjes op maat

De leuninghouders die er origineel op zaten waren bevestigd met drie schroeven in het zicht direct in het achterhout dat zich in de muur bevindt. Ik wenste graag een blinde bevestiging met nikkel leuninghouders. Nadat alles gestuct was en de plaatsen van het achterhout gemerkt waren, heb ik de schildjes laten maken bij OPMAATZAGEN.nl. Door het achterhout heen geboord, een grote Fisher plug geplaatst en hierin de nieuwe blinde leuninghouders bevestigd. De schildjes zijn er netjes tussen geplaatst zodat de leuninghouders zich niet in het stucwerk zouden snijden bij het vastdraaien. Gemaakt van Multiplex Berken 12 mm. Vorm: Cirkel | Diameter 9,0 cm. Radius: 5 mm. Buitenrand: Holprofiel boven

De afmetingen van de schildjes

Diameter 9,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

60,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken