Trapkast van Multiplex Berken, door Menno

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Menno

Menno

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hadden een mooie nieuwe trap in ons pas gekochte huis laten zetten. Onder de trap hebben we veel ruimte die we graag optimaal wilden benutten. We hebben hiervoor deur geplaatst en om de kleine ruimte aan onderaan de trap te benutten hebben we een lade gemaakt. Deze lade hadden we al in een eerder project gemaakt. Voor het afwerken hebben we multiplex berken frontjes op maat laten maken

Opbergruimte creëren met een trapkast

Wanneer de lade volledig uitgetrokken is zakt hij iets naar beneden. Deze daling is er vooral aan de kant waar het gewicht zit, dus linkerkant vd lade. Om die daling op te vangen hebben en om een mooi uiterlijk te creëren hebben we overal 0,5cm speling geprobeerd te houden. Het meten voor het frontje was nog wel lastig in de onderhoek vanwege de punt, maar het eindresultaat ziet er vrij strak uit. We hebben de frontjes in de grondlak gezet en 9016 afgelakt. De handvatten hebben we elders gekocht en de scharnieren van familie gekregen.

De afmetingen van het project

De deur:
Rechthoek met afgeschuinde korte kant
( 166,3, 103,4 ) x 55,6 cm
Frontje vd lade:
Rechthoekige Driehoek
102,8 x 91,1 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Menno en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

240,08 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken