DIY trapkast met opbergbakken, door Rutger

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.beStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rutger

Rutger

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Mijn kinderen slapen op een vide. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte in de kamer heb ik een ontwerp gemaakt voor een kast waar je op naar boven kunt lopen. In de trapkast zijn diverse ruimte waar je spullen van allerlei afmetingen in kunt opslaan. De ruimte zijn zodanig gemaakt dat je er standaard (Ikea) laden of manden in kunt doen. De constructie is zodanig gemaakt dat het sterk genoeg is om op te staan.

Ontzettend veel opbergruimte met deze trapkast!

Nadat ik een ontwerp had gemaakt, zodat de kast paste maar ook constructief sterk genoeg was, heb ik een bestelling bij TOSIZE.com gedaan. Bij TOSIZE.com is vervolgens al het Multiplex Berken hout in de juiste afmetingen gezaagd. Ook enkele trapdelen zijn afgerond. Dit maakte het in elkaar zetten een stuk eenvoudiger en de kans op verkeerd zagen kleiner. Door middel van deuvels en enkele schroeven heb ik de trapkast daarna in elkaar gezet. Nadat de kast in elkaar zat heb ik deze in de grondverf gezet en vervolgens afgelakt.

De buitenmaten van het project

210 cm (Hoogte) x 200 cm (breedte)

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken