Inloopkast, door Alessandra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

A

A

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Het hout van OPMAATZAGEN.nl is gebruikt om de structuur van de inloopkast te bouwen (niet de laden). Er zijn twee kanten, waarbij elke kant 3 meter lang is. Aan de linkerkant zijn er 3 ruimtes van elk 1m; aan de rechterkant zijn er 4 ruimtes: één van 1m breed, twee van 75,0cm breed, één van 50,0cm breed.

Inloopkast

We brachten de stukken in kaart, gaven ze een naam en maakten een plan. De verticale stukken werden met de basis verbonden met deuvels (die op hun plaats werden gelijmd) en met beugels aan de muur vastgeschroefd. We maakten poten van overgebleven houten balken. We wilden niet dat de kast aan de bovenkant gesloten zou zijn, maar we zorgden voor stabiliteit van de constructie door een 5,0 cm hoge 'plint' in het bovenste gedeelte te bevestigen. Cosmetisch gezien hebben we ook een plint aan de onderkant toegevoegd.

The measures

Twee zijden van elk 300,0 cm lang, 225,0 cm hoog en 58,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van A en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

884,20 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken