Een gereedschapskast op maat onder de trap, door Marcel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

M.C.M.

M.C.M.

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Wat te doen als je gereedschap netjes en overzichtelijk wil opslaan in huis? Dan is een gereedschapskast op maat voor onder de trap wellicht een goed idee. In dit project laat Marcel zien hoe hij te werk is gaan. Om deze unieke kast voor zijn gereedschap te maken heeft hij gekozen om het zaagwerk (multiplex populier b/bb) online te bestellen.

Omschrijving van Marcel

Gereedschapskast op maat zowel voor de ruimte onder de trap als voor wat betreft het gereedschap. Met plaats voor verschillende maten bakken, kratten en gereedschapskoffers. Als ook diepe onderla voor de pijpenbuiger, lijmklemmen en handzagen. Maar ook ruimte voor een lange staande rij en bijvoorbeeld een spanklem.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst de maten van gereedschap, koffers en opslagbakken opgenomen. Minimum hoogtes en dieptes bepaald. Schetsen, puzzelen, denken, opnieuw meten en bepalen welke constructie mogelijk, handig is. Lijst benodigde materialen opgesteld. Bedacht dat op maat gezaagde platen luxe en vooral ook erg makkelijk zou zijn. Hout, schroeven e.d. gekocht en platen online besteld. Ondertussen de steunen waterpas op de muur afgetekend en bevestigd. En tot slot de platen pas gemaakt aan de schuine zijde en de hangende steun bevestigd. Perfecto.

Afmetingen van mijn DIY project

breed 110,0 cm
diepte 86,0 cm
hoogte oplopend van 110,0 - 184,0 cm - met een smal hoog stuk van 260,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van M.C.M. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

250,68 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken