Trap kast van berkenmultiplex, door Wouter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Wouter

Wouter

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Dit is een trapkast voor de hoogslaper. Het is 400mm diep en gemaakt van berkenmultiplex. Onder de treden zijn er vierkante vakken om boeken of mandjes te plaatsen.

Trapkast op maat gemaakt

De planken zijn 400mm diep en gemaakt van berkenmultiplex.(18mm). De verbindingen met houten deuvels (5 stuks 8mm 40mm) en op enkele plekken tijdens montage nog extra schroeven (blind). De verbindingen zijn niet gelijmd. De werktekening is belangrijk mbt montage en krachtafdracht. De hokjes zijn intern 315mm x 315mm. Op 1 plek is de kast boven verankerd aan de wand ivm stabiliteit (omvallen). Het verlijmen was wel het oorspronkelijke idee maar 5 houten deuvels en schroeven bleek voldoende voor de stijfheid.

De afmetingen van het project

168,3mm x 168,3cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken