DIY inloopkast met multiplex berken, door ramon en linda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

linda

linda

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben een kast gemaakt van steigerbuizen en multiplex hout. Dit in de vorm van een inloopkast in ons kleine kamertje langs onze eigen slaapkamer.

Inloopkast op maat

We zijn begonnen met een gat in de muur te maken zodat we een ingang kregen in het kleine kamertje. Hiervoor zit een schuifdeur met dezelfde kleur beits als de multiplex planken van de kast. Daarna is er uiteraard gestuct en geschilderd. De matzwarte steigerbuizen hebben we bevestigd aan de muur en uitgerekend waar de gaten moesten komen in de planken. De planken zijn er 1 voor 1 opgeschoven en aan de onderkant bevestigd met bijbehorende klemmen.

De afmetingen van het project

170,0 cm x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van linda en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

667,75 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken