Creatie van een schoenenkast onder de trap, door Pascal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Pascal

Pascal

FR

Bovengemiddeld

2 minuten

Pascal maakte voor al zijn schoenen een praktische opbergkast onder zijn trap. Door een rechthoek met een afgeschuinde rand te kiezen, kon hij gemakkelijk zijn kast samenstellen. Zo beschikt Pascal (en zijn gezin) over extra opbergruimte waar normaal niets neergezet kan worden. Voor dit project onder de trap heeft Pascal gekozen voor Multiplex Interieur Populier . Een sterke, populaire houtsoort die voor vele toepassingen geschikt is.

Beschrijving van Pascal

Ik heb een schoenenkast op maat gemaakt onder mijn trap. Er werd eerst een chassis gemaakt. Vervolgens zijn er twee dozen gemaakt. Ze worden elk in het chassis vastgehouden door vier push-pull-schuifrails van 70,0 cm. Vervolgens maken drie op maat gemaakte, wit geschilderde gevels het geheel compleet.

Hoe ik dit project heb afgerond

Ik heb het project zelf uitgevoerd, waarbij ik inspiratie heb gehaald uit dingen die andere mensen op internet hebben gedaan. Het chassis is gemaakt van grenen latten met een doorsnede van 46 mm x 20 mm, gemonteerd met pinnen. De gevels zijn gesneden uit 18 mm dikke eikenhouten planken. Je moet heel precies zijn bij het maken van het chassis, zodat de schuifsleden zowel correct werken als voor push-pull-bediening. De dozen zijn gemaakt van planken die op maat zijn gesneden door TOSIZE.be.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Breedte: 97,0 cm, Hoogte: 144,0 cm en Diepte: 86,0 cm,

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pascal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

445,61 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken