Thuiswinkel Waarborg

Zwevend bed met opslagruimte, door Maarten

Zwevend bed met opslagruimte, door Maarten
Zwevend bed met opslagruimte, door Maarten
Zwevend bed met opslagruimte, door Maarten
Zwevend bed met opslagruimte, door Maarten

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

2 minuten

Gemiddeld

Omschrijving

Ons huis heeft een nis van ongeveer 197,0 bij 230,0 cm. Daar past dus net niet een standaard bed met lades, want het bed is meestal 200 cm lang en de lades zitten meestal aan de zijkant. Daarom hebben we besloten zelf wat te maken. Het idee was simpel: Dwarsbalken tussen de muren hangen, en daar dan een lattenbodem bovenop. Om alles af te werken hebben we met wat planken een verhoging gemaakt.

Zwevend bed van Fins vuren

We hadden nog wat balken liggen, verder hebben we een paar balken en planken besteld bij TOSIZE.com. De zichtbare planken hebben we wit geverfd, in dezelfde tint als de muren. Links hebben we een holle wand, dus hebben we een aantal steunbalken tegen de muur geplaatst. Rechts hebben we de balken met reveldragers aan de wand bevestigd. De balken van 200,0 cm breed bleken een beetje door te zakken, dus we hebben in het midden wat pootjes geïmproviseerd. Aan de zijkanten van het bed hebben we met een paar 15,0 cm hoge balkjes en een 15,0 cm hoge plank een verhoging gemaakt, zodat het matras daarin zou zakken. Aan de voorkant van het bed is nu een plank van zo'n 25,0 cm hoog zodat het er van die kant ook mooi uit ziet. Daarna hebben we lattenbodems op de balken gelegd en daarna het matras daar weer bovenop.

Bed nauwkeurig op maat

75,0 cm hoog, 235,0 cm lang, 197,0 cm breed

Ervaring met TOSIZE.com

De site beweert dat het underlayment van relatief goede kwaliteit is en bruikbaar is voor decoratief materiaal. Ik heb geen ervaring met underlayment maar moet wel zeggen dat er wel onregelmatigheden in zitten. Op zich vonden wij het geen probleem en ons geverfde hout heeft nu wel nog een echte "hout look", dat bevalt ons wel! Al het materiaal was op de milimeter goed gezaagd!

Wat anderen met Underlayment maakten

Geen resultaten gevonden