1-persoons hoogslaper van multiplex met trap, door Bertolt

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Bertolt

Bertolt

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor mijn dochter heb ik een mooie hoogslaper gemaakt. Bij de hoogslaper zit ook een trap die tegelijk dienst doet als kast. Bovenin de hoogslaper is ook nog een vak voor bijvoorbeeld knuffels en boeken.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb een werktekening gekocht voor een tweepersoons hoogslaper bij Neo Eko (de Carlotta). Die heb ik aangepast om er een 1-persoons van te maken die precies in de kamer van mijn dochter past. De muren waren niet stevig genoeg, dus ik heb hem op 4 palen gezet. En hij moest ook boven de deur komen, dus de trap (en ladder) heb ik verlengd. De berken platen heb ik uiteindelijk afgewerkt met wat lagen vernis. De palen wil ik nog een kleur gaan geven.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Lengte: 210,0 centimeter

Breedte: 120,0 centimer

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken