Werkbank op maat gemaakt met betonplex, door Koen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Koen

Koen

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Werkbank, met als basis twee Ikea Kallax elementen en daarop een hardhouten frame om het OPMAATZAGEN.nl wit berken betonplex werkblad van 18mm op de gewenste hoogte te krijgen.

Werkbank op maat maken

De basis van de werkbank bestaat uit twee matwitte 1x2 Ikea Kallax elementen. Hierop een rechthoekig houten frame bevestigd met twee 8,0cm schroeven. Het werkblad is daarvoor al op het frame gelijmd en met vier schroeven bevestigd (vanuit het frame - geen gaten in bovenzijde werkblad).

Het wit berken betonplex sluit qua kleur perfect aan bij de basis. De afgeronde zij- en voorkanten zijn aan te bevelen voor dit materiaal - het is nu zo glad dat je er niet achter kunt blijven hangen met kleding e.d.

Maatwerk werkbank

Het wit berken betonplex werkblad is exact op de aangegeven maten 125,0x50,0 cm gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, inclusief de gespecificeerde randafwerkingen: zijkanten afgerond bovenzijde, voorkant boven- en onderzijde afgerond en achterzijde niet afgewerkt.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Koen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

108,68 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken