Een nieuwe inpaktafel zelf maken voor in het magazijn, door Maarten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Maarten

Maarten

NL

Makkelijk

1 minuut

Een nieuwe inpaktafel zelf maken is eigenlijk helemaal niet lastig. Het zelf maken is helemaal handig als je weinig ruimte hebt. Maarten heeft voor zijn nieuwe inpaktafel multiplex interieur populier gebruikt en MDF lakdraagfolie. Een mooie en sterkte inpaktafel is het resultaat geworden.

Omschrijving van Maarten

We hebben een nieuwe inpak tafel gemaakt voor in ons magazijn. De huidige tafel was te klein en verouderd. Doordat het magazijn opnieuw ingedeeld is kwam er nieuwe ruimte vrij voor een nieuwe inpak tafel. Vanwege de specifieke maten hebben we besloten deze zelf te maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben het werkblad en de tussenbladen bestelt bij Opmaatzagen.nl. Vervolgens hebben we de platen met elkaar verbonden doormiddel van steiger pijpen en voetjes de we bij de Hornbach hebben gekocht. Tenslotte hebben we er nog wat kleine wieltjes onder gezet zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Op de planken hebben we ruimte om al ons inpak materiaal op the bergen. En bovenop een flink groot oppervlak waar we met meerdere te werk kunnen gaan.

Afmetingen van mijn DIY project

220,0 cm x 60,0 cm x 103,0 cm 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Maarten en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

639,04 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken