DIY werkbank van multiplex voor al je gereedschap, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een werkbank op wielen met vurenhouten balken, multiplex platen en een stootrand van hardhout. De werkbank bevat een bankschroef en gaten in het blad voor bovenklemmen en werkbankhaken.

Zelf een werkbank maken van multiplex

De balken en het plaatmateriaal waren natuurlijk al op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl ;)! Wat resteerde wat het maken van de uitsparingen zodat de balken goed in elkaar vielen. Dit heb ik simpelweg met een handzaag gedaan. Na het maken van de zijkanten heb ik het blad in elkaar gezet door het combineren van een plaat multiplex, 4 houten balken en opnieuw een plaat multiplex. Alles is afgewerkt met transparante vernis.

Dit project heb ik niet zelf verzonnen, ik heb mij laten inspireren door deze video.

Helaas werkte hun website niet om de bouwtekening te downloaden. Daarom heb ik die zelf moeten maken, hiervoor heb ik sketch-up gebruikt.

Een werkbank op maat maken

1600mm lang, 738mm breed en 900mm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken