Opnamestudio van MDF, door Elsa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Elsa

Elsa

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Elsa

Ik ben een stemactrice en dit is mijn nieuwe opnamecabine! Ik ben onlangs verhuisd en nu heb ik eindelijk de ruimte om een booth te hebben die altijd klaar staat om op te nemen wanneer ik maar wil. Samen met mijn vriend, na wat denken en onderzoeken, hebben we het ontworpen en we wisten wat we wilden. Hoewel het huis groot genoeg is voor de booth, hebben we niet alle gereedschappen noch een workshopruimte of een grote auto. Er was meer onderzoek nodig... en toen kwam ik voor een geweldige verrassing te staan! Ik vond TOSIZE.be en dat je gemakkelijk het materiaal dat je nodig hebt kunt bestellen, al gezaagd in welke vorm en maat dan ook en ze leveren het bij je thuis af, klaar voor gebruik! TOSIZE.be maakte mijn studio stand mogelijk en makkelijk te realiseren. Ik ben super blij met dit project en kan niet wachten om er opnames in te maken!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Samen met mijn vriend heb ik onderzoek gedaan naar de te gebruiken materialen, we zijn naar verschillende winkels gegaan en hebben ook online onderzoek gedaan naar het beste ontwerp van het hokje. We bepaalden de afmetingen en bestelden toen het binnenschuim. Daarna bestelden we het mdf en besloten we wat de beste manier was om het stabiel en staand te houden en ook makkelijk te demonteren als dat nodig was. We kochten de onderdelen om het MDF in elkaar te zetten en markeerden uiteindelijk alle plekken waar het verbonden moest worden. Een paar gaten en dubbelzijdig tape later was de studio klaar!

Afmetingen van mijn DIY project

92,0 x 84,0 x 70,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Elsa en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

109,61 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken