DIY met/voor kids

Ben je op zoek naar iets leuks  om te maken voor je kinderen? Wij hebben veel verschillende projecten van hout die jij zelf kan maken! Wij zagen het hout voor je op maat, dus jij hoeft het alleen nog maar in elkaar te zetten en af te werken. Kies je ervoor om zelf een project te ontwerpen of laat je je inspireren door projecten die al zijn gemaakt?

Speeltafel voor je kind

Een DIY speeltafel is leuk voor ieder kind. Om te kleuren, te lezen of gewoon om lekker op te spelen. Een speeltafel maken is ook niet moeilijk! Het belangrijkste is dat je de speeltafel op de juiste hoogte maakt en dat je kind er geen splinters van kan krijgen. Door het hout goed te schuren en af te werken kan je de kans op splinters minimaliseren. Wat je ook kunt doen is in plaats van massief hout vezelplaten gebruiken. Vezelplaten, zoals MDF, zijn niet gemaakt van massief hout en splinteren daardoor niet. MDF is ook heel gemakkelijk te bewerken, waardoor je jouw speeltafel helemaal naar eigen smaak kunt maken.

Speelhoek voor je kind

In plaats van een speeltafel kun je ook een complete speelhoek maken voor je kind. Daarin kun je niet alleen een speeltafel verwerken, maar ook opslag en bijvoorbeeld een speelkeuken. Wat veel mensen doen is dat ze gebruikte meubels van bijvoorbeeld de IKEA gebruiken en die vervolgens opknappen met op maat gezaagd hout. Zo kun je bijvoorbeeld ook van simpele kastjes een complete doe-het-zelf speelhoek van hout maken voor je kind!

Wat ga jij voor je kinderen maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!