Thuiswerken? Dan maar meteen goed aanpakken!! Door Coen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Coen

Coen

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een grote werkplek en in de zelfde stijl wat kast en plankruimte erboven. Inspiratie op Pinterest opgedaan, beetje tekenen en bestellen. Stroomvoorziening en snoeren mooi wegwerken in de "tussenruimte".

Thuiswerk plek op maat

Het is erg simpel, ik heb gewerkt met speciale MDF schroeven. Niks voorboren, gewoon schroeven! Dat kan prima als je plaatwerk van 18 mm gebruikt. Het gaat niet splijten. Vervolgens eerst de binnenzijde schilderen, als de kast klaar is kom je daar veel lastiger bij. Daarna bovenplaat erop en de verzonken schroiefgaten dichtmaken. Ik gebruikte speciale MDF plamuur, 2 kaar plamuren en schuren. Daarna afschilderen met een roller.
Ik monteerde door gebruik te maken met aluminium hoekprofielen., met spijkerschroeven stevig aan de muur maken en dan de kasten aan de andere zijde van het hoekprofiel schroeven. Daarvoor gebruikte ik weer de MDF schroeven.
Resultaat is stevig en prachtig.

De afmetingen van het project

Buitenmaten van het buro zijn (hxbxd) zijn (10,6x244,0x60,0). De plankruimte erboven is 30,0 diep, verder gelijk.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Coen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

246,46 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken