Thuiswinkel Waarborg

Kapstok van eikenhouten planken

Kapstok van eikenhouten planken
Kapstok van eikenhouten planken
Kapstok van eikenhouten planken
Kapstok van eikenhouten planken

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

1 minuut

Makkelijk

Omschrijving

Ik heb een kapstok in een nis gemaakt met (schitterende) eikenhouten planken boven de kapstok en op 40,0 centimeter hoogte heb ik ook nog planken voor schoenen en tassen gemaakt. De eikenhouten planken en kapstok rusten op eikenhouten balkjes als dragers. De planken zijn afgehoekt aan de bovenzijde zodat deze niet slijten bij het erop zetten en afhaken van manden of bakken.

Hoe heb je de kapstok gemaakt?

Balkjes gemonteerd in nisje op de houten steunen voor de gipsplaten. Gaten dun voorgeboord ter voorkoming van scheuren tijdens het schroeven. Dwarsliggende planken vastgeschroefd. De planken zijn grotendeels vlak maar zoals alle eikenhouten planken vertonen deze lichte bolling, opgelost door planken op meerdere punten vast te schroeven op de balkjes. De kapstok is gemonteerd in een ronde uitsparing van 1 van de balkjes. Hiervoor is een iets dikkere balk gebruikt en een ronde gaten boor.

Wat zijn de afmetingen?

De kapstok is 70,0 centimeter breed en 60,0 centimeter diep.

Ervaring met OPMAATAGEN.nl

Goede kwaliteit hout en afwijking, maten kloppen tot op de millimeter nauwkeurig wat voor ons project ook noodzakelijk was! Verzending en bescherming voor vervoer erg goed!

Wat anderen met Timmerpanelen maakten

Geen resultaten gevonden