Strakke dressing met zwarte mdf planken, door Ben Peeters

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ben

Ben

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Ik heb een wanddressing gemaakt uit staal in combinatie met zwarte mdf planken. Die ik besteld heb bij OPMAATZAGEN.nl. Ik heb gekozen voor de zwarte mdf planken van 22mm dik. De zwarte look past wel bij het geheel, en de 22mm dikte was wel nodig om de overbrugging te maken. Ik bestelde 4 planken van 53,0cm op 125,7cm en 2 planken van 53,0cm op 127,2cm. Deze zijn exact zo geleverd. Zelf heb ik nog de kantjes verwijderd zodat de planken mooi tot aan de muur kwamen. Zelf ben ik zeer tevreden met het resultaat. Bedankt voor de levering van de mdf planken.

 

Wanddressing op maat

Eerst ben ik gaan opmeten. Dan heb ik een 3D schets gemaakt, en een productie tekening. Daarna heb ik het staalwerk gemaakt, in de atelier. Dit koste me een goede dag werk. Dit laten poederlakken.
Dan heb ik het staalwerk tegen de muur gemonteerd. Daarna opgemeten welke maten ik nodig had voor de mdf planken. Zodat deze heel mooi zouden aansluiten aan mekaar. Ben zelf zeer tevreden met het eindresultaat.
Alles bij elkaar heb ik een 2tal dagen werk gehad.

Ik heb zelf geen website, maar gebruik een Instagram pagina om mijn werkjes te tonen. Je kan mij vinden onder volgende naam: The_steelhouse

De afmetingen van het project

Dit is een dressing van 210,0cm hoog op 250,0cm breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ben en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

526,20 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken