Robuust uitziende kapstok in nis van Vuren, door Sjoerd

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Sjoerd

Sjoerd

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Kapstok in een nis. Komen mooi op maat binnen na online bestellen . Een lage plank met haken voor de kinderen en hoge plank voor volwassenen. Komen nog mandjes op voor sjaals, mutsen ed

Kapstok op maat

Onderste twee planken dmv een steun links en rechts. Gebeitst, geplaatst, afgekit, nog een keer gebeitst en klaar. Haken besteld online ivm lock down, deze bevestigd. Bovenste plank brocante houders als plankdragers. Op de grond en eerste plank komen schoenen bovenste plank komen manden. Eigenlijk was het zo gebeurd, paar uur werk. In een nis wat passen en bijschuren maar kan eigenlijk overal toegepast worden. Zelf vuren hout gebruikt. Stevig en betaalbaar, tevens makkelijk te bewerken.

De afmetingen van het project

Planken besteld op 129,0 breed en 34,0 diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sjoerd en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

264,00 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken