Zelf een hoogslaper maken, Daniël ging ervoor!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Daniel

Daniel

NL

Gemiddeld

1 minuut

Een multifunctionele hoogslaper

Mooie hoogslaper van multiplex beuken, handig opbergvakje voor boeken, ruime planken die tegelijk het trapje vormen. Aan de achterkant lichtstrip voor mooi indirect licht in de kamer.

De hoogslaper op maat maken

Na lang zoeken op internet een mooi bouwplan gevonden voor deze hoogslaper. Of eigenlijk: het is een combi van twee verschillende hoogslapers die ik zelf heb samengevoegd. Hierdoor veranderden een hoop afmetingen die ik zelf door moest rekenen, het was dus even spannend toen het hout bezorgd werd... Maar het bleek allemaal keurig te passen! Op alle zichtplekken mooie heuvelverbindingen gemaakt, verder geschroefd. Alles afgewerkt met white wash met een paar vintage blauwe details. Een lichtstrip er achter gemonteerd, dit creëert een mooi eindresultaat. Voor een beginnende/onervaren klusser ben ik zeer tevreden, dit smaakt naar meer.

Een hoogslaper voor de kids

1650x2036x936 mm (hxlxb)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken