Zelf de bijkeuken gemaakt met op maat gezaagd MDF

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

T

T

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

In onze nieuwe bijkeuken is een keukenblok gerealiseerd. Dit was mogelijk met de perfect op maat gezaagde planken van OPMAATZAGEN.nl die keurig waren verpakt en beschermd.

Zelf een keukenblok maken voor in de bijkeuken

Dit project heb ik gerealiseerd door tijdens de bouw al de juiste aansluitingen voor water, afvoer en elektra te bepalen op basis van een tekening. Tevens waren de inbouw maten van de koelkast en diepvries bekend op basis van de specificatie. Na het afwerken van de aanbouw heb ik de planken besteld bij OPMAATZAGEN.nl en opgehaald op een afhaal locatie. Vervolgens heb ik in combinatie met enkele Ikea keuken elementen het keukenblok opgebouwd. Moeilijkheid was dat de losse planken instabiel waren bij het monteren. Als oplossing heb ik bevestiging latten gebruikt om de constructie te maken en te monteren aan de muur.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

640 x 1800 x 1400 (bxlxh) mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van T en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

195,62 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken