Nieuwe louvredeuren voor de gangkasten van Freek

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Freek

Freek

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We hebben twee bestaande deuren louvredeuren van onze gangkasten vervangen voor op maat gemaakte grenenhouten deuren om onze gang een moderne look te geven.

Hoe heb je de deuren gemaakt?

Wij hebben via OPMAATZAGEN.nl twee bestaande Louvre deuren vervangen voor grenenhouten paneeldeuren. De kleine deur kon door de exacte maten precies opnieuw worden verhangen op de bestaande scharnieren. Deze deur heb ik één keer in de grondverf gezet, daarna twee keer afgelakt met Flexa Creations Industrial Grey. De grote deur heb ik via OPMAATZAGEN.nl in verstek laten zagen (45 graden), deze heb ik uiteindelijk met een schaaf nog wat bijgewerkt (vanwege de ongelijke maten van de bestaande kast). Ook zijn de scharnieren vervangen voor twee nieuwe zwarte inboor-paumelles. Ook deze deur is in de grondverf gezet en twee keer afgelakt met Flexa Creations Industrial Grey. Al met al zijn we zeer tevreden met het resultaat. Grote voordeel van de bestelling op maat is dat bouwmarkten deze maten sowieso niet leveren en dat je het zelf zonder de juiste gereedschappen nooit zo mooi strak krijgt.

Wat zijn de afmetingen?

Kleine deur: 136,5 x 39,3 cm, 18mm dik
Grote deur: 225,0 x 48,0cm, 18mm dik

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Freek en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

170,89 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken