Zelfgemaakte schuifdeuren van timmerpaneel beuken, door Iris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Iris

Iris

NL

Gemiddeld

1 minuut

Iris heeft zelf schuifdeuren gemaakt van beuken timmerpaneel. Het mooie bijpassende zwarte beslag maakt het tot een fraai geheel. Op deze manier is er praktische afscheiding ontstaan tussen de hal en de waskamer. 

Omschrijving van Iris

Ik heb schuifdeuren gemaakt, deze sluiten nu netjes overal op aan. De handgrepen in de deuren zijn passend gemaakt door ze in te vrezen met onderin een sleuf te maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben een frame aangeschaft voor de deuren. Zo hebben we twee panelen gekocht en hebben we er alles aan gedaan om dit te realiseren. Zo hebben we de deurgrepen ingevreest en hebben we onderin sleuven gemaakt om makkelijk te geleiden. Door alles op maat te laten komen konden we alles netjes realiseren. 

Afmetingen van mijn DIY project

210,0 x 40,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken