Vervanging meterkast deur afgewerkt met akupanelen, door Rick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Rick

Rick

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Rick

De meterkast deur was kapot gegaan en deze moest vervangen worden. Omdat ik de meterkast deur graag wilde laten overlopen op de muur van de hal moest dit een deur worden van precies 1 centimeter. Omdat de hal qua temperatuur anders kan zijn dan de temperatuur van de binnenkant van de meterkast is er gekozen voor een Okoumé watervaste en gegronde plaat. Om het geheel goed te laten overlopen is ook de bovenplaat van de meterkast vervangen door hetzelfde materiaal zodat de dikte overeenkomt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De afmetingen van de platen zijn redelijk strak gemeten zodat het perfect aansluit met de bestaande muur. De plaat die als deur fungeert, is bevestigd met drie opbouw renovatie paumelles. Deze zijn precies een centimeter dik en zijn op de zijkant van de plaat geboord die ook een centimeter dik is. De bovenplaat is op het kozijn geboord. Over deze bestelde panelen zijn daarop zijn akupanels geplakt voor de strakke look. De bovenplaat is geboord op het kozijn.

Afmetingen van mijn DIY project

  • 1x Rechthoek: 227,0 x 78,0 cm Eigen kenmerk: deur
  • 1x Rechthoek: 78,0 x 45,0 cm Eigen kenmerk: boven paneel

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

150,03 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken