Voordeur restaureren met MDF tricoya, door Paul

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Kokke

Kokke

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

De oude, maar in goede staat verkerende, voordeur gerestaureerd. De stijl aangepast aan de klassieke voorgevel van het huis. Dit door drie panelen van tricoya aan te brengen, compleet met bossing.

Voordeur in klassieke stijl

De panelen op maat besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Met de frees de bossing gefreesd. Bij de oude deur een regel en vastgelijmde glaslatten verwijderd. Alle oude verflagen eraf gehaald
Twee nieuwe stijlen van meranti ingebracht. Hiertoe domino's in de bestaande deur gefreesd en de stijlen er over heen geschoven.
Met nieuwe geprofileerde glaslatten een sponning gemaakt. Panelen aangebracht en de bossing mooi vlak geschuurd. Aan de binnenzijde geprofileerde glaslatten gelijmd.
Naden afgekit.
Het geheel geschilderd met sikkens grondlak.

De afmetingen van de deur

93,0x211,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kokke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

215,88 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken