Twee paneeldeuren oude stijl op maat gemaakt, Jan Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jan Willem

Jan Willem

NL

Uitdagend

2 minuten

In oudere woningen zitten vaak prachtige details. Bij een renovatie of verbouwing is het soms lastig om bijpassende bouwmaterialen te vinden. Het zelf namaken met gezaagd plaatmateriaal is dan een uitkomst. Een klus die zich hier uitstekend voor leent is het namaken van oude paneeldeuren. In dit project laat Jan-Willem zien hoe hij dit heeft aangepakt.

Omschrijving van Jan-Willem

Op verzoek van de klant twee matchende paneeldeuren gemaakt bij de eerder gemaakte in oude glorie herstelde ensuite en deur en geschilderd in bloesemwit.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerder bij de klant de ensuite en de paneeldeur van de woonkamer gemaakt en nu twee bijpassende paneeldeuren voor slaap- en logeerkamer zodat alle deuren hetzelfde uitstraling. Na tekening bestelling gedaan. Alle onderdelen zijn in de juiste patroon gelegd en verlijmd met kit op het basispaneel. Vandaar dat de achterkant van de deur vlak is. Hierna de kwartrondjes 16 bij 16 in verstek op maat gezaagd en ook met kit gelijmd. Hierna de scharnieren in gevreesd en het slot ingeboord. De deuren waren hierna klaar om geschilderd te worden. De kopse kanten zijn tweemaal in de MDF-primer gezet en de deuren zijn tweemaal geschilderd in bloesemwit. Als laatste op locatie de deuren voorzien van hang- en sluitwerk en afgehangen naar tevredenheid van de klant.

Afmetingen van mijn DIY project

90,0 x 210,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

385,09 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken