Kastdeuren op maat voor bestaande kast in woonkamer, door Pascal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Pascal

Pascal

NL

Makkelijk

1 minuut

Voor een minder drukke uitstraling heeft Pascal kastdeuren op maat gemaakt voor een bestaande kast. In zijn woonkamer stond al langer een mooie kast maar door het open karakter had hij het plan opgevat om zelf deuren op maat te maken. Hij heeft MDF gegrond op maat besteld. Zelf hij scharnieren aangebracht in deze deuren. En ook de freesnaden zijn door Pascal gemaakt. Het resultaat is een passend geheel. 

Omschrijving van Pascal

Kastdeuren gemaakt voor een kast in de kamer. De kast was grotendeels open. Voor een strakkere en minder drukke uitstraling een groot deel dicht gemaakt. Zelf de binnenlijnen gefreesd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kastdeuren via de webshop en op maat laten zagen. Ook de zijkanten heb ik late frezen. Vervolgens eerst de ophanging uitgemeten. De gaten voor de ophanging een forstner boor ingeboord. De binnenlijnen van de deuren thuis ingefreesd met een bovenfrees. Vervolgens de ophangen uitgelijnd en de gaten uitgeboord. Daarna de deuren een aantal keer gegrond en afgelakt met verf. Met z'n tweeën de deuren ophangen. Tot slot de deuren netjes afgesteld en opgeruimd staat netjes.

Afmetingen van mijn DIY project

Variabel.
85,0 x 73,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pascal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

120,86 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken