Schotdeuren vervangen voor op de zolder, door Sharon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Sharon

Sharon

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

De knieschotten van de zolder van mij en mijn dochter voorzien van mooie lakpanelen. Zo klaar zonder af te werken en perfect passend tot op de millimeter.

Schotdeuren op maat gemaakt

Eerst heb ik de Oude Schotten verwijderd. Daarna Gemeten op de milimeter en uitgerekend hoeveel Schotten ik van welke grootte ik wilde hebben. Ik heb dreveltjes tussen de Schotten onderling gedaan zodat er een soort geleiding ontstond en de Schotten perfect pasten. Op de Schotten heb ik dubbele handgreepjes gemaakt waardoor de Schotten eenvoudig uit te nemen zijn. Ik heb per schot twee magneten gemaakt waardoor ze eenvoudig klikken. Het metaalgedeelte heb ik op het schot gelijmd.

De afmetingen van de schotdeuren

103.5x70.6 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sharon en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

311,76 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken