Keukenblok met verborgen prullenbakken, door Janneke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Janneke

Janneke

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

De keuken in ons nieuwe huis was nog te goed om te vervangen maar wat aan de kleine kant voor ons gezin. We misten voldoende werkblad en de prullenbakken stonden los in de ruimte, wat we niet mooi vonden. Deze kast lost beide problemen in één keer op.

Keukenblok op maat

De foto's laten het meeste wel zien. Wat niet te zien is: de achterwand heb ik wat terug laten vallen. Dit, i.c.m. de gaten in het bovenblad en radiatorfolie tegen de achterwand, zorgen ervoor dat de hitte van de verwarming weg kan. De vakken met de prullenbakken hebben een dubbele bodem, zodat de prullenbak meekomt als je het kastdeurtje opent. Met kettinkjes heb ik ervoor gezorgd dat de bakken niet op de grond kunnen vallen.

De afmetingen van het blok

149,5x60,0x90,0cm (lxbxh)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Janneke en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

485,24 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken