Uitschuifbare keuken voor Land Rover van betonplex, door Leon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Leon

Leon

NL

Uitdagend

2 minuten

Omschrijving van Leon

Voor de Land Rover Series 2a uit 1962 heb ik een uitneembare uitschuif keuken gemaakt. Deze bevat twee gaspitten, een waterkraan aangedreven door een pomp, een wasbak en snijgedeelte. Via een keuzekraan aan de voorzijde kan je kiezen tussen een buitenkraan of een watertank. De constructie geeft ook ruimte voor een gasfles, watertank en koeling met vriezer welke vanaf de buitenzijde bereikbaar is. Alle apparaten en toepassing zijn uit de constructie te halen zodat het geheel makkelijk te verplaatsen en te plaatsen is.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb de maten van de Land Rover opgenomen. Ik had twee uitschuifpitten van Ali-express. Binnen deze restricties en maten heb ik een oplossing bedacht. Eerst heb ik de outlay gemaakt met tussenschot, darin de geleiders van de pitten gemonteerd. De ruimte erboven heb ik benut om 2 lades in te maken. ik heb aan de rechterzijde achter de uitschuif pit met blokken de omtrek van de gasfles beperkt. daarachter een watertank op maat uitgezocht. Deze staat op een verhoging met daaronder de technische ruimte: waterpomp, 220V wisselaar, aanluitmogelijkheden overige elektrische zaken zoals koelkast/vriezer. Aan de linker zijkant een uitsparing gemaakt voor de 12V aansluiting vanuit de Land Rover en in het tussen schot een gat voor de doorvoer kabels en gas. Boven de rechter uitschuifkeuken en naast de lade een aluminium paneel gemaakt voor keuze kraanwater/tankwater, vulnippel, ontluchtingsnippel en noodstop pomp. Daarna bovenpaneel bevestigd. Achterpaneel in 2 delen opgedeeld, rechter deel afdek technische ruimte (gas en water en elektra). Schroefdop toegang tot gaskraan. Linker zijde klep om bij de koelkast te kunnen. Alles omgeven en opgevangen door aluminium H profielen.

Afmetingen van mijn DIY project

113,0 x 85,0 x 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Leon en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

322,77 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken