Inloop-keukenkast met véél extra opbergruimte in de keuken, door Michael

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Michael

Michael

NL

Makkelijk

1 minuut

Michael deelt op deze pagina zijn ervaring met het maken van een inloop keukenkast met veel extra opbergruimte. Hij geeft handige stappen en tips voor dit slimme project. Met zijn DIY-aanpak heeft Michael de beschikbare ruimte in zijn keuken optimaal benut en extra opbergruimte gecreëerd. Volg zijn stappen en maak ook jouw inloop keukenkast voor een georganiseerde en functionele keuken.

Omschrijving van Michael

Voor onze nieuwe keuken hebben we een 'inloopkast' gemaakt. Door rondom 6 planken te monteren, hebben we extra veel kastruimte weten te creëren. De kast wordt afgesloten met een steigerhouten schuifdeur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb de breedte van de muren opgemeten en vervolgens houten planken op maat laten zagen. Omdat de kleuren goud en zwart ook in onze keuken terug kwamen, wilde ik zwarte planken. De muur is goudkleurig, en ook de rails en houders heb ik in het zwart gekocht. Vervolgens heb ik de rails op ca. iets minder dan 50 centimeter afstand van elkaar vastgezet, met bevestigingen voor 6 planken op verschillende hoogtes. Met een mooi resultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

  • De planken links en rechts: 95,0 breed, 30,0 cm diep.
  • De planken achter: 113,5 breed en 50,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michael en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

306,52 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken