Zelfgemaakt keukenblok en opberglade voor in de vouwwagen, door Michiel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Michiel

Michiel

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Wil jij genieten van het buitenleven? Maak dan net als Michiel jouw vouwwagen helemaal naar wens met je eigen, uitschuifbare, keukenblok en opberglade. Michiel maakte deze uitschuifbare instructie zelf van op maat gezaagd multiplex. Door slim gebruik te maken van diverse onderdelen van zowel IKEA als TOSIZE.be heeft hij een praktisch en heerlijke buitenkeuken gemaakt.

Omschrijving van Michiel

Keukenblok en opberglade voor onze Campooz vouwwagen. Beide laden gemonteerd op ladegeleiders. Op deze manier kunnen we makkelijk bij onze keuken en alle spulletjes.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Alles op is maat besteld in watervast multiplex 15mm, netjes verpakt geleverd. De kastjes waren daarna snel in elkaar te zetten. Alles geschroefd, plamuren grondverf en 2x aflakken. Voor inbouwen van de laden aan de voorzijde, heb ik Ikea EXCEPTIONELL laden, laag en medium, met druk-open ingebouwd.

Het bamboe blad is ook afkomstig van Ikea (TOLKEN Werkblad), werkblad is gezaagd met een 56 tands 190mm blad. Dat werkte perfect, geen splinters. Snijplankje is ook bamboe Ikea lamplig, deze moest iets afgekort om te passen in de breedte van het keukenblok. De ladegeleiders zijn geschikt tot een belasting van 200kg, lengte 1.300mm - met open / dicht vergrendeling.

Afmetingen van mijn DIY project

127,0 cm × 49,0 cm × 47,0 cm (LxBxH)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michiel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

352,26 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken