DIY-kampeerkeuken voor campers met robuust uitschuifbaar en klaptafeltje, van Thomas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Thomas

Thomas

AT

Uitdagend

2 minuten

DIY-kampeerkeuken in de camper

Wil je tijdens je kampeertochten niet genieten van de luxe van een op maat gemaakte kampeerkeuken? Dat heeft Thomas gerealiseerd en wij laten u zijn inspirerende project zien. Hij bouwde voor zichzelf een functionele en stijlvolle campingkeuken met een robuust uittrekbaar rek, een plank en een klaptafel, die hij perfect aanpaste aan de omstandigheden van zijn camper.

Individuele productie

De De basisstructuur van de campingkeuken is gemaakt van nauwkeurige op maat gemaakte multiplexpanelen van OPMAATZAGEN.nl. Hieruit creëerde Thomas een robuuste plank die dankzij het robuuste uittrekelement op elk moment gemakkelijk toegankelijk is. Klaptafel en extra uittrekelementen bieden werkoppervlak en opbergruimte, ideaal om buiten maaltijden te bereiden.

Unieke details

Het zwarte kleurenschema geeft de keuken een moderne en elegante uitstraling die goed samengaat naadloos aan bij het design van de camper. Daarnaast zijn de randen netjes afgewerkt en zijn de lades voorzien van praktische verzonken greepjes, waardoor ze makkelijker in gebruik zijn en de keuken een uniek karakter krijgen.

Flexibiliteit en individualiteit

Thomas' zelf De gebouwde campingkeuken laat zien welke grote voordelen doe-het-zelfprojecten bieden. Dankzij het door hem zelf gekozen maatwerkontwerp kon hij de beschikbare ruimte perfect benutten. De vrijheid in de materiaalkeuze maakt bovendien aanpassing aan persoonlijke behoeften en stijlvoorkeuren mogelijk, terwijl het budget onder controle blijft.

Campingkeuken met stijl

De campingkeuken is niet alleen functioneel, maar ook maakt ook indruk met zijn verfijnde ontwerp. Met zijn eenvoudige maar elegante design in matzwart en fijn bewerkte details is hij een hoogtepunt in elke camper.

Voordelen van het gebruikte hout

Multiplex binnen populieren B/BB 12 mm

De keuze viel op populieren multiplex panelen omdat deze licht en toch stabiel zijn. Ze zijn gemakkelijk te verwerken en de lichte vezels van het hout vormen een esthetische basis voor elk type afwerking.

Multiplex Waterdicht B/BB 12 mm

Voor plaatsen blootgesteld aan vocht waterdicht multiplex werd gebruikt. Dit garandeert een lange levensduur en bescherming tegen de elementen, wat vooral belangrijk is bij mobiel gebruik.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thomas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

183,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken