Keukentje in een camper, door Michel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Michel

Michel

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor onze Volkswagen T4 camper waren wij op zoek naar een praktisch keukenblokje. Kon niets vinden wat precies bij onze wensen aansloot. Dan maar zelf wat in elkaar timmeren. Keukenblok past nu precies tussen de voorstoel en het tafeltje. Het heeft alles wat we tijdens onze kampeerweekenden nodig hebben: koffiezetten, eenpansmaaltijd en tandenpoetsen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Begonnen met het opmeten van de bus, inspiratie opdoen op internet, en daarna in SketchUp een werktekening gemaakt. De onderdelen op maat besteld van Betonplex 18 mm. Het was de eerste keer dat ik bij TOSIZE.com heb besteld en alles werd snel, goed verpakt, exact op maat en gelabeld geleverd. Als eerste het frame in elkaar geschroefd. De schroeven heb ik eerst voorgeboord. Bij de Hornbach heb ik werkbladsteunen gekocht waardoor ik het kooktoestel weg kan klappen, zo hebben we meer beenruimte tijdens het slapen. Klepjes en deur gemonteerd met een pianoscharnier en af te sluiten met magneetslotjes. Een gat in de deur geboord als greepje, dat scheelt weer ruimte. Ben erg blij met resultaat, nu genieten van de camper!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

94,0 x 38,5 x 76,0 cm (lxbxh)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

361,40 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken