Bed met opslag van vurenhout

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Thomas

Thomas

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een hoog bed met opslagruimte gemaakt die via een houten kast kan worden benaderd. Het bed heeft de afmetingen van een kingsize bed en heeft een kruipruimte voor opslag die niet van buitenaf te zien is.

Hoe heb je het bed gemaakt?

Eerst heb ik het geraamte gemaakt van houten balken. Hierbij worden de lengte en breedte balken op 9 plekken plekken gestut met kleinere balken die als poten dienen. Het geheel heb ik geborgd tegen de muur, de klerenkast en de ikeakasten. Vervolgens gingen de zijkanten erop. Hierna kwamen de houten latten erop.
In de opslag heb ik haakjes en electra gemaakt. Hierop is een lichtslang aangesloten voor verlichting van de berging. Het geheel is een hoog bed met opslag met kingsize afmetingen.

Wat zijn de afmetingen van het bed?

Het bed heeft kingsize afmetingen, dus: Lengte: 220,0 cm en breedte: 200,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thomas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

197,74 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken