Wandplanken met ledverlichting voor LEGO-collectie, door Simon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Simon

Simon

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

In mijn game room heb ik een aantal planken gemaakt waar ik mijn Harry Potter LEGO verzameling op kan displayen. Goed gelukt door de planken op maat.

Wandplanken van MDF lakdraag

Het begon bij de plankenrails monteren aan een gips muur. Daarna heb ik de plankdragers in de plankenrails gedaan, dankzij OPMAATZAGEN.nl kon ik mijn project realiseren. Door 2 schuin afgezaagde planken kon het mooi in een hoek lopen. De planken waren zeer mooi afgezaagd. Na het plaatsen van de planken heb ik er Philips Hue led strips onder gemonteerd die mijn Lego doen oplichten. Dankzij de lak dragende MDF plaat kaatst het licht mooi terug en geeft het een mooi effect.

Wandplanken op maat

165,0x140,0x25,0 cm
100,0x75,0x25,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Simon en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

232,80 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken