‘Blinde’ planken in badkamer van Zwart MDF Vochtwerend, door Marit

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Marit

Marit

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Marit

Ik heb een set blinde planken gemaakt die naadloos passen in een nisje in mijn badkamer. Deze planken zijn zorgvuldig ontworpen en gemonteerd om een minimalistische en functionele opslagoplossing te bieden. Door gebruik te maken van hoogwaardige hoekprofielen die stevig aan de muur zijn bevestigd, kunnen de planken eenvoudig worden ingeschoven en zorgen ze voor een strakke en naadloze uitstraling in de ruimte. Deze planken maximaliseren de beschikbare ruimte en het is een goedkope oplossing om je badkamer te verbeteren.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het realiseren van dit project begon met een grondige voorbereiding. Ik begon met het zorgvuldig schoonmaken van de tegels op de muur waar de blinde planken zouden worden gemonteerd, gevolgd door het dichten van alle gaten, inclusief die van het vorige meubel, om een gladde afwerking te garanderen. Vervolgens werden de hoekprofielen op maat gezaagd en stevig bevestigd met hoogwaardige kit, waardoor een stabiele basis ontstond voor de planken. De planken zelf werden aangepast aan de schuine muren, zorgvuldig geschuurd en vervolgens met precisie gelakt om een duurzame bescherming te bieden en een aantrekkelijke uitstraling te behouden.

Afmetingen van mijn DIY project

Planken van 44,0 cm bij 41,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marit en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

89,75 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken