Vensterbank verbreding en een plankenkast van grenen, door Wim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Wim

Wim

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit project laat Wim zien hoe hij zijn vensterbank heeft verbreed en direct de verwarming netjes heeft weg gewerkt. Het is een relatief eenvoudig project om zelf uit te voeren. Wim heeft gekozen voor grenen timmerpanelen op maat. Deze heeft hij zelf afgewerkt.

Omschrijving van Wim

Een omkasting voor de vloerverwarming, de bovenplank is met tweezijdige afschuining, zodat aangepast is aan de bestaande vensterbank. Een plankenkast, de planken zijn afgerond en hebben een lengte van 95,0 cm

Hoe ik dit project gemaakt heb

Diep, diep, diep nadenken over een simpele en nette oplossing. Het grootste probleem is dan natuurlijk om een simpele strake uitstaling te krijgen. Via de webshop heb ik een nette afgewerkte plank besteld. De werkomschrijving was deze keer erg makkelijk en bestond uit, rustig meten, een schetsje op een kartonnetje en daarna de planken besteld. De planken in de plankenkast liggen op latje in 4 keeplatten en zijn met blanke lak bespoten en de vensterbank verbreder wordt waarschijnlijk nog wit gespoten.

Afmetingen van mijn DIY project

95,0 cm x 31,0 cm x 210,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

258,06 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken