Timmerpaneel grenen wandplanken op maat voor in de keuken, door Ahmet

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ahmet

Ahmet

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Op maat gezaagd plaatmateriaal helpt je bij het realiseren van je eigen DIY project. Bijvoorbeeld door het maken van wandplanken in de gewenste dikte, passend bij de rest van je interieur. Met het idee om meer opbergruimte te creëren in zijn keuken ging Ahmet aan de slag. Hij bedacht om timmerpaneel grenen in de dikte van 40mm op maat te laten zagen. Hiermee heeft hij praktische en mooie wandplanken gemaakt.

Omschrijving van Ahmet

Wij wilden graag ruimte om ons koffie- en keukenapparaten ergens op een mooie en leuke manier kwijt te kunnen. Zodoende besloten we om een koffiehoekje te maken naast ons hoge kasten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De Grenen Timmerpanelen van 40 mm welke ik heb gebruikt passen qua dikte heel erg mooi bij mijn keukentafel. Deze is namelijk ook 40 mm dik. Onze keukentafel is donker van kleur. Mijn eerste stap was om de planken te behandelen met donker kleur beits. Ik heb 1 laag beits gebruikt. Vervolgens heb ik de planken gelakt om ze krasbestendig te maken. Ik heb de planken 2 lagen lak/vernis gegeven. Ik heb voor de beits en de lak een simpele kwast gebruikt. Vervolgens heb ik de planken blind gemonteerd zodat de dragers niet zichtbaar zijn. Ik had geen werktekeningen en was totaal inclusief droogtijd ongeveer een dag mee bezig.

Afmetingen van mijn DIY project

40,0 x 66,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ahmet en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

150,30 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken