Eiken wandplank in de keuken, door Jorco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jorco

Jorco

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jorco

We hebben een wandplank laten maken voor onze nieuwe keuken, en we zijn zo ontzettend blij met het eindresultaat. We hebben ook al vensterbanken van TOSIZE.be. De kwaliteit is echt zo goed! Het is een prachtig stuk vakmanschap, gemaakt van het fijnste hout. De plank heeft een warme, natuurlijke uitstraling die perfect past bij de rest van onze keuken. Het is niet alleen functioneel, maar ook een decoratief element dat onze keuken een unieke touch geeft.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het project begon met een zorgvuldige selectie van het hout. We hebben de plank geschuurd tot een gladde afwerking en vervolgens behandeld met een beschermende lak om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden. Een innovatieve toevoeging was een freeslijn waarin we een ledstrip hebben bevestigd, waardoor de plank ook verlichting heeft. Het ophangen van de plank was een uitdaging, maar met geduld en precisie hebben we het perfect op zijn plaats gekregen. Het was een lonend proces met een prachtig eindresultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

230,0 bij 20,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jorco en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

136,79 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken