Praktisch uitklapbaar plankje op sta-hoogte voor in de tuin, door Ronald

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Ronald

Ronald

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Roald houdt erg van BBQ'en met zijn gezin. Alleen ervaarde hij het probleem dat hij onder het BBQ'en geen ruimte had om zijn spullen kwijt kon, en daarom zocht hij naar een oplossing. Hij monteerde een uitklapbaar plankje aan de muur dat als plateau dient, zodat hij nu wél zijn BBQ-accessoires ergens op kan leggen. Roald koos voor donkerbruin berken betonplex, omdat dat een echte krachtpatser is. Ervaar jij hetzelfde probleem als Roald? Bekijk hier naar zijn klusproject! 

Omschrijving van Ronald

Ik heb zelf een zwevende uitklapbaar plankje gemaakt van berken betonplex die ik bij TOSIZE.be heb laten zagen. Deze plank heb ik gemaakt voor als ik ga BBQ'en met mijn gezin, om even de tang weg te kunnen leggen en dergelijke. Enorm ideaal, al zeg ik het zelf. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst heb ik een wandsysteem gemonteerd aan de muur, zodat de plank door middel van scharnieren makkelijk uit te klappen is. Vervolgens heb ik de plank vastgemaakt aan de muur en gebonden met touwen aan de bovenzijde, zodat het plankje extra stevig is, wanneer er spullen op komen te liggen. Een eenvoudig klusje, maar ik heb er veel gemak aan. 

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ronald en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

61,10 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken