Trespa® dennengroene legplanken voor in de hobbykas, door Jac

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jac

Jac

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben in onze nieuwe hobbykas een hele mooie Trespa® dennengroen legplank geplaatst. Het is een bescheiden project maar niettemin voor ons wel een essentieel project.

Legplanken van Trespa® maken

Onze nieuwe hobbykas is geplaatst en nu kunnen we aan de slag. Op de kopse kant hebben we vijf steunen laten plaatsen voor een legplank. En toen moeten we op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, stevige en onverslijtbare legplank. Na een hele tijd zoeken op internet kwamen we uit bij OPMAATZAGEN.nl en waar we dan ook een mooie Trespa® plaat hebben besteld.

In afwachting moesten we een tijdelijke noodoplossing bedenken en we vonden nog een rest stukje plaat, dus dat maar geplaatst en vastgezet met lijmklemmen. We konden starten met de plantjes en met het voor zaaien in bakken. Wat waren we blij toen de mooie Trespa® dennengroen legplank werd geleverd. En die hebben we natuurlijk meteen geplaatst. Wat een feest om op zo’n mooie legplank te werken!

Mensen van OPMAATZAGEN.nl, hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,
Jac en Jeanne

Planken van Trespa® op maat bestellen

2500 x 600 x 6 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken