Eenvoudig zwarte wandplankjes voor in de badkamer bestellen, door Martin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Martin

Martin

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Martin vertelt over zijn ervaring met het bestellen van eenvoudige zwarte wandplankjes voor zijn badkamer. Hij deelt zijn tips en inzichten voor dit praktische project. Met zijn aanpak heeft Martin een strakke en functionele opbergruimte gecreëerd in zijn badkamer. Ontdek zijn stappen en overwegingen en verbeter ook de opbergruimte in jouw badkamer met handige legplankjes in een stijlvolle zwarte kleur.

Omschrijving van Martin

Hallo iedereen. Ik heb m’n vrouw enorm blij gemaakt door 2 plankjes op maat te laten zagen door TOSIZE.be voor onze douche, die bestand zijn tegen een beetje water.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Mijn vrouw wilde graag wat extra ruimte in de douche voor onder andere de handdoeken. Ik heb toen netjes pluggen gemaakt in onze tegels en toen met MDF planken op maat gemaakt. Helaas zag mijn vrouw kleine beestjes en begonnen de plankjes na verloop van tijd toch water te pakken. Ik ben toen op zoek gegaan naar een alternatief en vond gelukkig mijn oplossing op TOSIZE.be. Mijn vrouw is erg blij. Vooral die matte antraciete kleur staat heel mooi bij ons in de badkamer. Zoals je kunt zien zijn er nu wat accessoires vanaf de toilet weer netjes op de plankjes gezet, eveneens de handdoeken.

Afmetingen van mijn DIY project

Tweemaal 95,5 x 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

89,75 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken