Een antieke hangkast vermaakt tot kast met legplanken, door Frank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Frank

Frank

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Frank heeft zijn antieke hangkast gepimpt. Hij had behoefte aan meer opbergruimte, daarom heeft hij er voor gekozen om legplanken te maken in deze antieke kast. Door gezaagde panelen op maat te bestellen is het heel eenvoudig om zelf je antieke kast te pimpen. 

Omschrijving van Frank

Wij hebben van een antieke hangkast legkast gemaakt, door hier bijpassende legplanken in aan te brengen. De legplanken hebben wij gebeitst en daarna vernist om een mooi resultaat te krijgen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst hebben wij de maten opgenomen van de planken die wij nodig hadden. In de kast hebben wij keeplatten en tussenlatjes aangebracht. Van de bestelde planken op maat hebben wij vervolgens per plank de planken passend gemaakt, hoekjes eruit. Vervolgens hebben wij de planken in de mahoniebeits gezet. Dat hebben wij in twee lagen gedaan. Nadat de beits was opgedroogd hebben wij de planken gebeitst. In totaal waren wij met de klus 2 dagen buiten en het resultaat mag er zijn. Een mooie antieke kast van hangkast omgebouwd naar legkast, die wij nu dus praktisch kunnen gebruiken. Wij hopen er veel plezier van te hebben. Moet lukken, dankzij deze handige webshop.

Afmetingen van mijn DIY project

129,0 x 44,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Frank en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

140,52 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken