Maak een uniek stapelrek met legplanken en zijwanden, door Jo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Jo

Jo

BE

Makkelijk

2 minuten

Doe-Het-Zelf Inspiratie: creëer eigen ruimte met een op maat gemaakt stapelrek

Zoek je inspiratie voor een praktisch en stijlvol opbergsysteem? Kijk dan naar het project van Jo, die met TOSIZE.be een uniek stapelrek heeft gerealiseerd. Dit stapelrek is niet alleen functioneel, maar ook een aanwinst voor de ruimte waar het staat.

De opbouw van een persoonlijk stapelrek

Jo koos voor stevige zijwanden en meerdere legplanken om een robuust en veelzijdig opbergsysteem te creëren. Het hout voor de legplanken is op maat gezaagd door TOSIZE.be, wat een precieze en verzorgde afwerking garandeert. Het geheel is uitgevoerd in een frisse witte kleur, die het stapelrek een moderne en schone uitstraling geeft.

De perfecte toevoeging aan je garage

Jo's stapelrek past perfect in de garage. Het biedt overzicht en ruimte om gereedschappen, tuinartikelen en andere benodigdheden netjes op te bergen. De witte kleur van de legplanken contrasteert mooi met de grijze vloer en zorgt voor een heldere en geordende sfeer.

Voordeel van zelf maken: Maatwerk en materiaalkeuze

Door zelf een stapelrek te maken, bepaal je zelf de afmetingen en het materiaal. Jo's keuze om dit project met TOSIZE.be aan te gaan, resulteerde in een product dat naadloos aansluit bij zijn behoeften. Bovendien blijft het budget beheersbaar, omdat je niet betaalt voor overbodige extra's of afmetingen die niet exact nodig zijn.

Een stijlvolle en functionele afronding

Het stapelrek van Jo is volledig afgerond en de stijl past uitstekend bij de strakke en functionele esthetiek van een moderne garage. De combinatie van de oranje metalen steunen en de witte planken creëert een levendig contrast dat zowel functioneel als esthetisch is.

Het voordeel van meubelpaneel spaanplaat

Jo gebruikte Meubelpaneel spaanplaat TST Front white van 22 mm, een houtsoort die uitermate geschikt is voor dit soort projecten. De houtsoort is stevig, makkelijk te onderhouden en de witte afwerking zorgt voor een fris en schoon uiterlijk. De platen zijn gemakkelijk schoon te maken, wat hen ideaal maakt voor een ruimte zoals een garage waar hygiëne en onderhoud belangrijk zijn.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jo en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

405,14 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken