Plinten en planken van gezaagd plaatmateriaal op maat, door Liane

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Liane

Liane

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Liane laat in dit DIY project zien hoe ze met online besteld gezaagd plaatmateriaal plinten en legplanken heeft gemaakt. Lees meer over aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Liane

Bij oplevering van de keuken bleken de hoge bovenkasten elk maar 1 plank te hebben. Omdat we de ruimte niet echt nodig hadden bleef het zo. Maar omdat we nu toch MDF stroken gingen bestellen om plinten van te maken voor onze verbouwde eerste verdieping hebben we direct ook maar die extra planken laten maken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Omdat elke keukenkast net even een andere breedte en diepte heeft, was het nog wel even puzzelen. Gelukkig gaat het opgeven van maten erg makkelijk op de website. Na levering heb ik de voorzijde voorzien van kantband en daarna was het een kwestie van erin schuiven. De stroken MDF hebben we op maat gezaagd en voorzien van een afgerond randje. Daarna zijn ze twee keer gegrond en een keer gelakt. Na plaatsing, kitten en plamuren zijn ze nog een keer afgelakt. Het ziet er hartstikke strak uit!

Afmetingen van mijn DIY project

Niet van toepassing

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Liane en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

513,41 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken