Inloopkast opgeknapt met beuken timmerpanelen legplanken, door Carmen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Carmen

Carmen

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Carmen deelt haar renovatieproject waarbij ze haar inloopkast heeft opgeknapt met beuken timmerpanelen en legplanken. Ze deelt gedetailleerde stappen en nuttige tips om deze functionele ruimte te transformeren. Met haar aanpak heeft Carmen een vernieuwde inloopkast gecreëerd die zowel praktisch als esthetisch is. Volg haar stappen en renoveer ook je eigen kast met de warme uitstraling van beuken panelen en handige legplanken.

Omschrijving van Carmen

Een inloopkast met houten leg planken, een diepe leg plank achterin de kast en een legplank over de lange zijde. Om het af te maken steigerbuizen ter ondersteuning en voor een mooie industriële uitstraling.

Hoe ik dit project gemaakt heb

  1. Steiger buizen geïnstalleerd met voetsteunen in de muur en onder de planken. De dikke buizen fungeren als kledingrek.
  2. Het hout gladschuren, inmeten, af hoeken en daarna beschermen door te lakken met twee lagen aan beide kanten. Ik heb gekozen voor transparante lak in een natuurlijke houtkleur, dit laat het hout extra mooi uit komen.
  3. De houten planken bevestigen op de steiger buizen, de korte planken zijn legplanken voor kleding en de langere planken zijn bedoeld voor opslag

Afmetingen van mijn DIY project

  • Korte muur: 99,0 cm, plank van 50,0 cm diep
  • Lange muur: 165,0 cm, legplank van 115,0 cm en 5,0 korte planken van 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Carmen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

300,17 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken