Schoenenkist met kapstokplank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo TOSIZE.be
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Gilles

Gilles

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een schoenenkist met lades, waarbij de lades zijn gemaakt van populierenhout en de ombouw van de kist is gemaakt van eikenhout. De kapstokplank is ook van eikenhout.

Hoe heb je jouw project gemaakt?

Schoenenkist:
Het zichtwerk van de kist heb ik gemaakt van eikenhout. Het hout buiten het zichtwerk om heb ik gemaakt van Populierenhout. De ladegeleiders heb ik vooraf uitgekozen en hier heb ik de kist verder op ontworpen. Omdat al het hout op maat was heb ik het hout voor montage alleen hoeven voorboren.

Kapstokplank:
Ik heb aan de zijkant en achterkant van de kapstokplank groeven gefreesd met een bovenfrees. Vervolgens heb ik kleine hoekprofielen op de muur bevestigd, waardoor ik de plank over de profielen heen kon schuiven.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn:


  • Hoogte: 518 mm

  • Breedte: 903 mm

  • Diepte:420 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gilles en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1262,78 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken