Op maat gemaakt schoenenkastje in de keuken, door Vanessa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo TOSIZE.be
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door TOSIZE.be!

Vanessa

Vanessa

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

We wilden in onze keuken alle schoenen makkelijk kunnen opbergen en een plek voor de magnetron om die een beetje uit het zicht te plaatsen.

Schoenenkast op maat

De platen kwamen onbewerkt binnen. We hebben ze licht geschuurd, daarna een paar keer gegrond met een roller, laten drogen en weer geschuurd en vervolgens afgelakt. Toen hebben we met deuvels en gaatjes boren een verbinding gemaakt en voor de stevigheid hebben we het kastje ook vastgezet met een schroef in het houten kozijn waar hij tegenaan staat. Nu is het een mooi kastje geworden waar we veel afzetruimte door hebben gekregen, zowel erin als erop.

De afmetingen van het project

0,77 x 141,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Vanessa en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

253,78 €


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken